POTRESNO

U džepu sakoa iz second hand trgovine pronašla je poruku s posljednjom željom bivše vlasnice

Bilo je i onih koji su komentirali da ih je poruka prestravila i da ne bi mogli nositi odjevni predmet u kojem je pronađena
 Profimedia/Facebook

JoAnn Murray iz Sjeverne Karoline otišla je u šoping u second hand trgovinu i kupila crveni sako. U džepu ju je dočekala poruka prethodne vlasnice što je njen partner fotografirao i podijelio zajedno s njenom fotografijom u novom sakou na društvenim mrežama, piše Daily Mail.

- Pokopajte me u ovom sakou, pisalo je na komadiću bijelog papira.

JoAnn je isprva bila oduševljena svojim jarko crvenim sakoom s cvjetnim vezom na reveru i džepovima. Kad je stigla kući, stavila je ruku u džep i pronašla poruku.

Obitelj prijašnje vlasnice očito je previdjela jednu od njenih posljednjih želja i darovala sako u dobrotvorne svrhe. Iznenađen pronađenim, Scott Murray brzo je fotografiju podijelio na Facebooku.

- JoAnn je pronašla ovaj savršen sako u trgovini rabljenom robom, a onda je pronašla i posebnu poruku, napisao je u objavi koja je prikupila stotine lajkova, komentara i dijeljenja otkako je prvi put objavljena.

Jedan od komentatora napisao je da se nada da je pokopana u nečem prekrasnom. - Tako prokleto tužno. Njezina obitelj vjerojatno nije vidjela poruku, napisao je drugi komentator.

Bilo je komentatora koji su tvrdili da ih je poruka prestravila i da ne bi mogli nositi odjevni predmet u kojem je pronađen papirić, ali i onih koji smatraju da se možda radi o neslanoj šali i da se ista poruka nalazi i u džepovima ostale odjeće u trgovini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 09:23