Zaštita privatnosti

Portal Gloria.hr poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Podatke iz procesa registracije te ostale podatke o korisniku portal Gloria.hr neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Portal Gloria.hr može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o pružatelju pristupa Internetu). Ove podatke portal Gloria.hr koristi kako bi došao do informacija kojima bi poboljšao portal i njegove sadržaje, odnosno dodatno ih usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje.

Gloria.hr se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila portala Gloria.hr ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Registrirani korisnici

Registriranjem na portal Gloria.hr korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke te odabrati korisničko ime i lozinku.

Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Portal Gloria.hr ne može se držati odgovornim za neovlašteno korištenje korisničkih računa, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.

Portal Gloria.hr zadržava pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja korisničkog računa i/ili jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran, bez prethodne najave ili/i objašnjenja.

Portal Gloria.hr ne snosi odgovornost za štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa ili/i jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran.

Posluživanje oglasa

Portal Gloria.hr za oglašavanje koristi treću osobu - agenciju za oglašavanje - koja poslužuje oglase prilikom posjeta korisnika web stranici portala. Navedena tvrtka može koristiti podatke (izuzev imena, adrese, e-mail adrese ili telefonskog broja korisnika) o posjetu korisnika web stranici portala kako bi osigurala oglase o robi i uslugama koji bi korisnika mogli zanimati. U sklopu posluživanja oglasa na portalu Gloria.hr oglašivač (treća strana) može postaviti ili prepoznati jedinstveni ''cookie'' na korisnikovom web pregledniku.

Ukoliko vam je potrebno više informacija o ovoj praksi ili želite saznati koje vam opcije na raspolaganju u slučaju da ne želite da navedena treća strana koristi informacije o vama, molimo konzultirajte informacije i/ili upute koje se nalaze na sljedećoj poveznici: www.doubleclick.net/us/corporate/privacy.