Koji trend se vama sviđa?

Vrijeme je za promjenu

Jesenski trendovi u manikuri: Vraćamo se nekim klasicima, ali sviđa nam se i doza futurizma

Nekoliko jednostavnih ideja za uređivanje noktiju koje možete isprobati već danas

Zaista smo uživali u ljetu (tehnički još uvijek i traje), jarke boje, kupaći kostimi, haljine. Međutim, veselimo se mi i jeseni, posebno zato što i ona donosi neke lijepe promjene. Pripremite se za hladnije vrijeme, džempere i nove boje na noktima. Za vas smo pripremili nekoliko ideja koje možete isprobati već danas.

Glazirana manikura

Ako je netko postao sinonim za "it djevojku", to je onda Hailey Bieber. S tom titulom ruku pod ruke ide i postavljanje trendova u svijetu mode i ljepote. Ona je proslavila glaziranu manikuru. Riječ je o decentnoj minimalističkoj manikuri koja lijepo izgleda i na dugim i na kratkim noktima. Možete ju i sami izvesti vrlo jednostavno: Nanesite mliječni lak u pastelnoj boji (obično je to bijela ili bež) sa suptilnim dodatkom šljokica, odnosno sjajnog sloja. Jednostavnost s malim odmakom je upravo ono što nam se sviđa kod ovog trenda.




Rubin crvena manikura

Zašto biste odabrali nešto suptilno kad možete odabrati glam izgled? Ako niste minimalist nego više volite nokte koji šalju svoju poruku, mi vam preporučujemo rubin crvenu manikuru. Kao što i sam naziv govori, to je boja crvenog rubina. Crvena boja je simbol ženstvenosti i seksepila, ali i odvažnosti. Uz to, ova boja uvijek privlači pažnju. Kako ju izvesti? Samo nanesite sloj jarkog crvenog laka, a ako je moguće pronađite onaj s nazivom "Ruby Red".



Francuska manikura

Moramo priznati da nas jako veseli to što je ponovno u modi francuska manikura. S klasičnom francuskom manikurom, s neutralnom bazom i bijelim vrhovima jednostavno ne možete pogriješiti. Baza može biti bež ili roze boje, a samo vam je potrebno malo spretnosti kako biste vrhove noktiju pobojali u bijelo.



Metalik nokti

Ponekad zaboravljamo da sređivanje može biti zabavno i da bismo s vremena na vrijeme trebali isprobati neke neobične boje. Čak i nešto pomalo futurističko. Mi vam zato preporučujemo metalik nokte. Možete se poigrati zlatnom, sivom, srebrom ili bilo kojom bojom, samo neka je metalik odsjaj.




Barbiecore nokti

Čini se da ćemo barbiecore trend još dugo gledati. Jarko ružičasta ili Barbie ružičasta je preplavila Instagram, ali i modne piste. Možete pronaći odjeću, cipele, modne dodatke u ovoj boji, a sad se možete potpuno prepustiti trendu odabiramo takvih noktiju.


Jesenki tonovi

Jesenke boje na noktima nikad neće izaći iz mode. Vrijeme je da se malo poigrate.

Linker
24. ožujak 2024 19:20