Ksenija Vrbanić i njezini modeli
 Foto: Maja Jurović
GLORIA GLAM

30. obljetnica modne kuće Xenia Design i promocija novog broja GloriaGLAM magazina

U mjestu Šenkovcu nedaleko od Čakovca spektakularno je obilježena 30. obljetnica rada modne kuće Xenia Design. Proslava se održala u tek otvorenom luksuznom prostoru novog sjedišta tvrtke čija je vlasnica modna dizajnerica Ksenija Vrbanić. U ugodnoj atmosferi održana je i promocija novog broja mjesečnika GloriaGLAM, u kojoj je dizajnerica ujedno gošća-urednica modne rubrike.

Osim revije na kojoj su pokazani atraktivni modeli iz kolekcije XD FW1617, Ksenija Vrbanić predstavila je i četiri parfema nadahnuta XD modnim linijama, nastala u suradnji s čuvenom francuskom kućom Fragonard: Couture, Pret-A-Port-Er, Dimension i Futures, a prikazan je i kratak, ali vrlo inspirativan film o dizajneričinom dosadašnjem radu.

promocija Gloria Glam i 30 godina XD Xenia Design / Ksajpa Senkovec 10.06.2016. / foto: Maja Jurovic /
Foto: Maja Jurović
promocija Gloria Glam i 30 godina XD Xenia Design / Ksajpa Senkovec 10.06.2016. / foto: Maja Jurovic /

Uzvanici – među kojima je bilo mnogo poznatih lica kao što su glumica i voditeljica Doris Pinčić, koja je krasila naslovnicu novog broja magazina GloriaGLAM, glumice Nada Rocco, Mia Begović, Perica Martinović i Natalija Đorđević, bivša političarka Mirela Holy, glasnogovornica Vlade Sunčana Glavak i australska veleposlanica u RH Susan Cox te poslovni partneri XD Xenia designa iz Amerike i Rusije – imali su priliku razgledati poslovne prostore: od onih za konstrukciju i šivanje do showrooma, arhive i XD bara.

Svi moramo pjevati u jedan glas

Ksenija Vrbanić istaknula je kako svega ovog ne bi bilo da nema zajedništva i timskog rada:

– Svi moramo pjevati u jedan glas jer mi nismo zbor od tri glasa. Naša priča traje trideset godina i danas smo, evo, došli do otvorenja XD Dizajn centra. Pred nama je još mnogo godina. Moramo preskočiti još puno prepreka. Nema opuštanja.

Gosti su se rasplesali uz hitove klupske glazbe, a zabava je potrajala do jedan ujutro. U našoj galeriji pogledajte tko je sve bio na tulumu!

Linker
26. travanj 2024 05:19