Spinaker graphics
Spinaker graphics

Ne dvojite

Ako tražite idealan prostor za vjenčanje, 'The Loft' će vas osvojiti jedinstvenim dizajnom i bajkovitom atmosferom

Odabir idealnog prostora za svadbenu večeru i zabavu može biti prilično težak zadatak jer, osim što moramo paziti na budžet, želimo da se naši uzvanici, ali i mi sami, osjećamo ugodno i opušteno. Ako vaš čeka jedan od najvažnijih dana u vašem životu, 'The Loft' bi mogao ispuniti vaša očekivanja.

Osim popisa uzvanika i odabira idealne vjenčanice, jedan od najvažnijih koraka u realizaciji vjenčanja iz snova jest i odabir najadekvatnijeg prostora u kojem ćete se i vi i vaši najdraži osjećati ugodno i opušteno. "The Loft" je upravo takav prostor - jedinstven, kreiran s posebnom pažnom na svaki detalj, tako da vaš najvažniji dan učini nezaboravnim.

Nalazi se na zapadnoj vizuri grada, i kao što mu samo ime sugerira, osjećat ćete se kao da ste zakoračili u ogromni prostor, smješten točno ispod krova, s velikom terasom ukrašenom lampicama. Ona je idealna za druženja s prijateljima, partyje ili pak prvi ples mladenaca, a na njoj se nalazi i Loft gin bar za sve ljubitelje ovog sve popularnijeg pića.

Spinaker graphics

Svadbena dvorana je uređena u industrijskom stilu koji je karakterističan stil za loftove New Yorka. Betonski zidovi u kombinaciji s ciglom, Chesterfield kauči za odmor, industrijska rasvjeta kao styling i bilje koje visi s plafona stvorit će bajkoviti ugođaj. Sama dvorana prima do 280 uzvanika, a može se koristiti i za razne party-e, domjenke i ostale evente. Svaki kutak Lofta prepun je promišljenih detalja pa će odlično izgledati na fotografijama kojima ćete zabilježiti najljepše i najzabavnije trenutke s vašeg posebnog dana.

Spinaker graphics

Tagovi