Vojko Basic / Hanza Media
svi pitaju gdje je kupila pločice

Danijela Dvornik renovirala kuhinju na moru: Fotografije prije i poslije govore tisuću riječi

Stotine komentara i pitanja pristiže Danijeli Dvornik na njezinom Instagram profilu od trenutka kad je objavila fotografije svoje nove kuhinje u obiteljskoj kući u Sutivanu na Braču. Izgled kuhinje prije početka radova i nakon renoviranja je apsolutno neusporediv.

'Moja nova kuhinja. Nije još sve gotovo, nedostaje hladnjak, grede na stropu, rasvjeta i stolice... Doći će i to, sad su prioritet metalne stepenice. Zid je zlatne boje', otkrila je udovica glazbenika Dine Dvornika, 52-godišnja Danijela Dvornik, na svom Instagramu. Njezini pratitelji na Instagramu mahom hvale novi izgled prostorije i mnogi je pitaju gdje je kupila pločice, kuhinjske elemente, koliko je nešto platila...

Početkom srpnja već je dala naslutiti da ulazi u ozbiljne zahvate u interijeru kuće na Braču. 'Zadnjih dana (bolje rečeno, zadnjih mjeseci) sam kompletno tijelom i duhom u uređivanju interijera svoje kućice na otoku sreće. U zadnjih godinu dana u glavi i na papiru promijenila sam nekoliko stilova uređenja....od mediteranskog plavog i bijelog, kombinacija tradicionalnog francuskog i mješavine toskanskog dizajna do industrijskog lofta. Mnogo mi je toga prolazilo kroz glavu i misli, provela sam sate i sate sa sestrom na Viberu (koja je arhitektica i živi u Firenzi ), ideje su se samo nizale i kao da im nije bilo kraja. A onda je doletjela jedna fotografija kuhinje u inbox koja je odredila sve i okrenula me za 180 stupnjeva (ovaj tjedan je naručujem). To je bilo to.... Spoj svega što mi se sviđa. I sad slažem puzzle. Moja kuća nije stara dalmatinska kuća, nego proizvodnja 80-ih, pa je i to dosta utjecalo na samu ideju uređenja. Ovo na slikama je zidna tapeta za spavaću sobu... Bež varijanta, zelena mi je prekrasna, ali pretamna. Ništa me ne uzbuđuje kao kupovina stvari za kuću. Posebno onaj osjećaj kad se sve složi. A kuću uređujem za ugodno življenje tijekom cijele godine. Neću vam sada otkrivati sve... kad dođem na Brač, vidjet ćete cijeli proces uređivanja', napisala je već tada, da bi sada svojim pratiteljima napokon pokazala novu kuhinju.

Danijela Dvornik u mnogim je intervjuima govorila da je upravo u njihovoj kući na Braču sa svojom obitelji, suprugom Dinom i njihovom kćeri Ellom, proživjela mnoge, najljepše godine života te da tu i danas pronalazi najveći mir i lijek za dušu.

Danijela Dvornik

Linker
24. travanj 2024 07:32