Sipa USA / ddp USA / Profimedia
neka bude svjetlo

Diane Keaton dizajnira lampe! Efektne primjerke s njezinim potpisom želimo u svom domu

Volimo filmove Diane Keaton, njezin modni stil, a ako vam do sada nije bilo poznato, svestrana glumica gaji ljubav i prema dizajnu interijera, točnije prema lusterima i svjetiljkama. Predstavila je kolekciju obilježenu njezinim prepoznatljivim stilom.

Osebujna američka glumica Diane Keaton (73) udružila je snage s dekoraterom interijera Aidanom Grayom i predstavila svoju prvu kolekciju lampi u crno-bijeloj boji.

"Zašto crna i bijela? Zato što boje mogu biti prezahtjevne. Kazala sam sama sebi, jednoga dana živjet ću u domu okružena jednostavnošću uz ponavljanje dizajnerskih elemenata", objasnila je glumica poznata po filmovima "Kum" i "Annie Hall". Ljubav glumice prema minimalizmu i klasici prepoznatljiva je i u njezinom modnom stilu - nitko nije popularizirao klasičnu crnu dolčevitu kao ona.

Velike, upečatljive i zanimljive lampe glumica i Gray predstavili su u kariranom dezenu, s utiskom mramora i s geometrijskim oblicima. Kolekcija je nastala u suradnji s brendom luksuznog namještaja Aidan Gray i dolazi pod nazivom "The Keaton Industries Collection".

"Bilo da je riječ o filmu, modu ili interijerima, Diane je poznata po svom jedinstvenom pogledu na svijet te se on savršeno poklapa s modernim dizajnom koji nudimo", kazali su iz firme Aidan Gray. Kolekcija je sada predstavljena javnosti, a u prodaju će biti puštena u veljači 2020. godine.

Linker
18. travanj 2024 22:58