INOVATIVAN DIZAJN

Fantastične skulpture od papira promijenit će način ukrašavanja domova

Kreativni studio Polimind koji su u Portugalu osnovali arhitekti Andreia Cabanas i Dušan Cvetković osmislio je genijalnu novu slagalicu koja može poslužiti kao inovativan ukras za prostor.

Kako su oboje strastveni arhitekti koji dijele ljubav prema konceptualnoj umjetnosti, 3D modelima, dizajnu interijera i slagalicama – udružili su snage s vizijom da uljepšaju domove širom svijeta svojim fantastičnim dizajnom od papira.

Njihove unikatne trodimenzionalne slagalice dolaze u različitim veličinama ovisno o dizajnu i funkciji, a također postoji čitav niz boja u kojima su dostupne. Napravljene su od kvalitetnog, izdržljivog papira i sjajne su za svakoga tko voli ručni rad, ali i za one koji žele osvježiti vlastiti prostor. Ne postoji ograničenje u dobi, no za slaganje je potreban određen stupanj strpljenja i koordinacije.

Modeli ustvari podsjećaju na puzzle, ali imaju tri dimenzije i daleko su zabavniji. Može ih se naručiti preko Indiegogo stranice do 15. travnja gdje će šest modela imati sniženu cijenu i besplatnu dostavu. Birajte između glave zmaja, karte svijeta, sove, izvanzemaljca…

Linker
24. travanj 2024 14:31