Ana Mihalić / Hanza Media
Ljepota i lakoća življenja

GloriaDOM u gostima kod Samira Šećerkadića: Zapušteni prostor uredio sam u genijalnu momačku oazu

Za sve štovatelje lijepog dizajna u interijerima Gloria je pripremila posebno luksuzno izdanje  za uređenje doma i kulturu življenja - GloriaDOM .

Zagrebački produkt dizajner Samir Šećerkadić samo za GlorijuDOM otvorio je vrata svoje kako on to naziva - gajbe, koju je iz zapuštenog prostora, nekadašnje poštanske konjušnice preuredio u pravu momačku oazu.

Samir Secerkadic, 16102017, foto: Ana Mihalic
Ana Mihalić / Hanza Media

Na sajmu antikviteta gotovo uvijek pronađe neku sitnicu, a od koga naslijedio ljubav prema starinama otkrijte u luksuznom izdanju GlorijaDOM, gdje možete pronaći inspiraciju za uređenje kuhinja i kupaonica, otkriti gdje stanuju poznate i uspješne žene u Los Angelesu te zaviriti u domove slavnih poput- Katy Perry, Cindy Crawford i Jennifer Lopez.

Splićanka Dragica Jerković, dugogodišnja zastupnica talijanskih kuhinja savjetuje što svaka žena treba imati u svom malom carstvu, a Viktor Udženije, arhitekt s hrvatskom putovnicom dopustio nam je da zavirimo u najbolju rezidenciju na Bliskom Istoku i otkrio čime je osvojila tu laskavu titulu.

Još puno zanimljivih tema očekuje vas u posebnom izdanju GloriaDOM koji je na kioscima je od 3. studenog. Pronađite svoju inspiraciju…

Linker
19. travanj 2024 02:34