Gucci
VISOKA MODA U DOMU

Gucci zakoračio u dizajn interijera: Moćni detalji za dom koji će vas oboriti s nogu!

Za sve obožavatelje modne kuće Gucci stigle su divne vijesti! Od sada se ne morate diviti samo njihovim modnim kolekcijama – upravo su lansirali liniju namještaja i detalja za dom! Iza eklektične proizvodnje stoji kreativni direktor Alessandro Michele, a u svakom je komadu prepoznatljiv dašak njegove hvaljene Resort 2018. modne linije.

"Finalni efekt je neočekivana, radosna kombinacija boje, uzorka i dizajna, ona gdje nema pravila", tim je riječima kuća Gucci opisala liniju koju željno iščekuju svi zaljubljenici u uređenje interijera.

Gucci Décor kolekcija uključuje drvene stolice, jastuke, pladnjeve, porculan, tapete za zid i još mnogo drugih dizajnerskih komada koje sve krasi prepoznatljiv Alessandrov potpis. Pomalo kičasto i nimalo minimalističko, ovo će pokućstvo u širokom luku zaobilaziti skandinavske interijere, no savršeno će se uklapati u eklektične prostore s daškom prošlosti i glamura.

Poznavatelji rada Alessandra Michelea prepoznat će na jastucima nove linije motiv mačke kakva se viđala na sjedalima njegovih revija. I dok će neki pomisliti da je modni dizajner tadašnjim potezom pokazao interes prema uređenju interijera, činjenica je da ga je Vogue mnogo ranije na svojim stranicama predstavio prvenstveno kroz prizmu njegovog savršeno uređenog doma. Također, gotovo je nepoznato da je Michele kreativni direktor Richarda Ginorija, kultnog proizvođača porculana. Uzevši u obzir njegovu kreativnost, ljubav prema dizajnu namještaja i posuđa te unikatan stil, bilo je pitanje vremena kad će iz njegove radionice, a pod imenom velikog Guccija, izaći komadi koji će krasiti ekskluzivne domove diljem svijeta.

Službeno predstavljanje linije očekuje se u rujnu, a bit će dostupna na web stranici gucci.com, kao u i odabranim ekskluzivnim Gucci buticima. Cijene još nisu poznate, no vjeruje se kako će pratiti visok standard brenda, a uzmemo li u obzir da je za izradu jednog Guccijevog stolca potrebno čak sat vremena - ne sumnjamo da ćemo govoriti o vrtoglavim iznosima.

Najnovije proizvode Guccijeve Décor kolekcije pogledajte u galeriji:

Linker
20. travanj 2024 06:37