Getty Images/iStockphoto
KATALOG IDEJA

Inspiracija s Pinteresta: 5 trendova u interijerima koje svi žele

Neiscrpan katalog ideja Pinterest svako malo popiše trendove koji će dominirati u modi, kozmetici, make-upu, ali i interijerima na osnovu onoga što se sviđa njihovim korisnicima.

Neiscrpan katalog ideja Pinterest svako malo popiše trendove koji će dominirati u modi, kozmetici, make-upu, ali i interijerima na osnovu onoga što se sviđa njihovim korisnicima.

Trendove određuju prema njihovom rastu popularnosti, a uzima se u obzir broj pretraživanja, "pinanja" i dijeljenja određene ideje. Samo u kategoriji "Dom" korisnici Pinteresta su sačuvali više od osam milijardi ideja na svoje virtualne ploče za inspiraciju - i tako otkrili kako bi željeli da njihovi domovi izgledaju.

Hygge

Na prvom mjestu nalazi se hygge, danski koncept življenja koji podrazumijeva toplinu, dobrodošlicu i ugodu u domu, a kojim se slave jednostavni užitci, prijatelji i obitelj.

Bakar

Ono što je u modi ružičasto-zlatna to je u interijerima bakrena. Suptilna metalik nijansa je idealna za stvaranje rustikalnog ugođaja i mnogo je neupadljivija od zlatne.

Noćni ormarići

Pretraživanje noćnih ormarića poraslo je za 721 posto, a sve zbog neiscrpnih mogućnosti pomoću kojih možete "podići" svoju spavaću sobu i savršeno organizirati sve ono što vam treba biti na dohvat ruke.

Biljke – osobito u kupaonici

Pretraživanje sobnih biljaka raslo je za 260 posto, a umjesto u dnevnom boravku i kuhinji, ovog puta su svoje mjesto pronašle u kupaonici. Odličan su dodatak prostoriji koju često zaboravimo ukrasiti, a kao stvorene su za nju jer pomažu pročistiti zrak i eliminirati bakterije - i odlično izgledaju.

Tamnoplava boja

Nakon prošlogodišnjih uglađenih, potpuno bijelih interijera, vraćaju se bogate, tamne boje - poput tamnoplave.

Linker
26. travanj 2024 01:16