IKEA
DIZAJN KOJI VOLIMO

Nova kolekcija stigla u Ikeu: Sedam dizajnera osmislilo je nova rješenja za pohranu stvari

Nova kolekcija brenda Ikea osmišljena je za strastvene kolekcionare: na njoj je radilo sedam dizajnera, a korišteni su različiti materijali i inovativna rješenja za pohranu stvari.

Jeste li se ikad zapitali što znači imati jako puno stvari - i kako se osjećate kad sve ima svoje mjesto? Novom Sammanhang kolekcijom Ikea se želi povezati s emocionalnim aspektom čuvanja predmeta – pogotovo onih sitnica što imaju sentimentalnu vrijednost i koje "pričaju priču". A upravo su te sitnice i kolekcije način da izrazimo vlastito "ja".

IKEA

Od manjih posuda, kao što su kutijice za čuvanje sitnica, preko pladnjeva pa do većih komada namještaja za pohranu, kolekcija SAMMANHANG slavi kolekcionara u svakom od nas, prihvaćajući i izlažući predmete koji su nam dragi.

IKEA

IKEA

Ideja pokretanja nove kolekcije temelji se na suvremenim potrebama pohrane stvari, s čime se susreće većina ljudi. Iako prisutan trend da imamo što manje stvari kod kuće, a domove sve više uređujemo minimalistički, stvarnost je drukčija - mnogima je teško odvojiti se od stvari koje za njih imaju sentimentalnu vrijednost. Zapravo, većina ljudi uživa u prikupljanju, a ova kolekcija donosi rješenje za stavljanje svega onoga što nam je drago u prvi plan.

IKEA

IKEA

IKEA

IKEA

IKEA

IKEA

IKEA

IKEA

IKEA

IKEA

IKEA

IKEA

IKEA

IKEA

IKEA

IKEA

IKEA

IKEA

IKEA

IKEA

Linker
20. travanj 2024 13:31