Instagram Studio Blanka
U Splitu

Novi pothvat Blanke Vlašić: Mami goste u moderan stan tik do plaže

Bivša sportašica pohvalila se da se i sama počela baviti turizmom. U Splitu iznajmljuje moderan i prozračan stan koji ima i malu terasu.

"Savršeno mjesto za boravak ako se zateknete u Splitu.", napisala je to na svom Instagram profilu hrvatska atletičarka Blanka Vlašić i objavila fotografiju luksuzno uređenog apartmana za iznajmljivanje.

Studio Apartman Blanka može se pronaći i na stranicama Bookinga. Nalazi se 700 metara od najpopularnije splitske plaže Bačvice i manje od kilometra udaljen od Dioklecijanove palače.

Instagram Studio Blanka

Instagram Studio Blanka

Instagram Studio Blanka /

Blanka se u posljednje vrijeme povukla iz javnosti i posvetila duhovnom životu, a u intervjuu za Laudato TV jednom prilikom je rekla da nikad ne odustaje i da joj je to najveća vrlina i mana.

"Blagoslovljena sam darom ustrajnosti. Ili si bar volim tepati da jesam... U onom trenutku kada prijeđem crtu, ona zna postati teret u smislu potrebe za perfekcionizmom, pa lako upadam u oholost misleći da sam ja ta koja kontrolira situaciju. Voljela bih da sam i malo odmjerenija u svojim reakcijama. Na meni, naime, možete vidjeti svaku emociju. Kako se zna reći : prvo skočim, pa kažem hop.", dodala je.

Noćenje u njezinom apartmanu od 36 kvadrata u samoj špici sezone stoji 662 kune, a u napomenama je naglašeno da u njemu nije dozvoljen boravak djece niti kućnih ljubimaca, kao niti da nije moguće održavanje momačkih, djevojačkih i sličnih zabava.

Instagram studio Blanka

Instagram Studio Blanka

Instagram

Instagram Studio Blanka

Linker
15. travanj 2024 01:28