©Columbia Pictures/Courtesy Ever
JAMES BOND

25. nastavak: Najpoznatiji tajni agent stiže u Hrvatsku

Filmski serijal o najpopularnijem tajnom agentu dobit će svoj 25. nastavak, koji će se snimati u Hrvatskoj.

Strani mediji raspisali su se o novom filmu o Jamesu Bondu koji će se temeljiti na knjizi "Never Dream Of Dying", trileru Raymonda Bensona, a radni naslov mu je "Shatterhand". U glavnoj ulozi ponovno će se naći britanski glumac Daniel Craig koji će se ovog puta boriti protiv slijepog neprijatelja.

Najnoviji nastavak iz 007 franšize trebao bi se snimati u Hrvatskoj, a početak se očekuje iduće godine. Ipak, producenti nisu bili nimalo zadovoljni nakon što je gradonačelnik Dubrovnika otkrio da traže lokacije u tom popularnom turističkom odredištu u kojem su se snimali i hit serijal "Igra prijestolja", novi nastavak "Ratova zvijezda" te film "Robin Hood".

Film se u kinima očekuje tek krajem 2019. godine, a s nestrpljenjem se iščekuje jer se u njemu vraća Daniel Craig iako je svojedobno izjavio kako bi si prije "prerezao žile" nego ponovno utjelovio agenta 007. Britanski glumac proslavio se ulogom Jamesa Bonda i iako su na početku mnogi bili skeptični oko njegovog angažmana, danas ga smatraju jednim od najboljih Bondova koje smo imali priliku gledati.

Linker
18. travanj 2024 13:50