fuckoffiloveyou.com
DRUGI IZ TRILOGIJE

Anđelo Jurkas predstavlja novi film 'Fuck Off I Love You'

Scenarist i redatelj Anđelo Jurkas završio je snimanje dugometražnog igranog filma "Fuck Off I Love You" koji je centralni dio njegove trilogije. Novi naslov stiže nakon hvaljenog debitantskog uratka "Zbog tebe", a prije finalnog djela, komedije "Happy End".

Igrani film "Fuck Off I Love You" je kombinacija komedije i drame s elementima erotike, krimića i akcije, ali punoj feelgood trenutaka. Priča je to o muško-ženskim odnosima, ljubavi i njezinim posljedicama u potrazi za savršenom vezom. Kao inspiracija za film, poslužila je knjiga "Ona" redatelja Anđela Jurkasa koja će biti objavljena tijekom ove godine.

Sniman je deset mjeseci na različitim lokacijama u Zagrebu, Rijeci, Gorskom kotaru, Lici, Beogradu, Slavoniji, Podravini te Bosni i Hercegovini, a okuplja brojne glumce kao što su Judita Franković, Doris Pinčić Rogoznica, beogradska glumica Jana Ilić Milić i bugarska glumica Elitsa Mateva, Jelena Perčin, Iskra Jirsak, Csilla Barath, Vera Zima, Marko Cindrić, Stojan Matavulj, Mario Kovač, Dora Lipovčan, Petra Cicvarić, Zoran Pribičević i mnogi drugi. U filmu "Fuck Off I Love You" prvi put u glumačkoj ulozi pojavljuju i glazbene zvijezde Zlatan Stipišić Gibonni, Nina Badrić, Hladno Pivo, Zoran Predin, Anđa Marić, Sabina Herman, manekenka Tina Katanić, stand-up komičarka Andrea Andrassy, voditeljica Nives Čanović i mnogi drugi.

Film je predstavljen kraćim teaserom, a službeni prvi kino trailer najave filma očekuje se tijekom proljeća tekuće godine po finaliziranju montaže i postprodukcije filma.

Linker
02. travanj 2024 13:43