Screenshot Youtube
Screenshot Youtube

Nakon punih pet godina

Angelina Jolie se vraća nakon pet godina: Stigao prvi trailer nastavka priče o zloj vili

Nakon čak pet godina otkako je Angelina Jolie utjelovila zlu vilu Maleficent, Disney je konačno objavio trailer za nastavak ovog bajkovitog kinohita koji na velika platna dolazi krajem ove godine.

Maleficent, Gospodarica zla ili vrckavo Zlurada lik je kojeg smo nakon istoimenog filmskog hita prvo mrzili, a onda potpuno zavoljeli zbog njezine dvojne prirode, a uskoro ćemo ga opet moći gledati u drugom nastavku ove bajkovite priče. Glavnu ulogu rogate zlikovke ponovno će utjeloviti glumica Angelina Jolie, dok će Elle Fanning opet glumiti princezu Auroru.

Maleficent Facebook

U ovom remakeu "Trnoružice" pojavit će se i Michelle Pfeiffer u ulozi kraljice Ingrith - potpuno novog, dosad nepoznatog lika u Disneyevim bajkama. Podsjetimo, na kraju prvog filma Aurora je okrunjena kraljicom dvaju kraljevstava nakon dramatičnih događaja koje su je zbližile s Maleficent, a u nastavku priča će se vrtjeti oko rivalstva između Maleficent i nove kraljice.

Također, u fokusu će biti i izazovi u odnosu između Aurore i Maleficent koje će ponovno morati surađivati kako bi zaštitile kraljevstva, šumu i životinje u njoj. Film pod redateljskom palicom norveškog redatelja Joachima Rønninga u kina dolazi 17. listopada 2019., a do tada pogledajte trailer.