Profimedia, United Archives
odlazak legende

Borio se za život do zadnjeg daha: Burt Reynolds preminuo od srčanog udara

Jedan od najmuževnijih glumaca Hollywooda preminuo je u krugu obitelji, a u javnost je iscurila snimka koja je iz njegovog doma upućena službi hitne pomoći nakon što je doživio srčani udar.

Legendarni glumac Burt Reynolds preminuo je u 82. godini života, od posljedica srčanog udara.

Glumac koji se pred kamerama prvi put pojavio prije gotovo pola stoljeća podjednako je oduševljavao žene i muškarce svojom muževnošću i samopouzdanim nastupom, a u Hollywoodu je završio nakon što mu je propala karijera sportaša zbog ozljede koljena.

Boca Raton, FL  - **FILE PHOTOS** Burt Reynolds has passed away at the age of 82 from a heart attack. Burt is pictured March 10, 2017 in Boca Raton, Florida.

Pictured: Burt Reynolds

BACKGRID USA 6 SEPTEMBER 2018, Image: 385585746, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Burt, poznat po ulogama u filmovima "Deliverance", "Smokey and the Bandit" i "Boogie Nights", srčani je udar doživio u svom domu na Floridi, nakon čega je kolima hitne pomoći prevezen u bolnicu Jupiter gdje je preminuo u krugu obitelji.

Snimka poziva upućenog hitnoj pomoći zahvaljujući američkim medijima, brzo je iscurila u javnost te otkrila da je netko drugi zatražio pomoć. "Ima problema s disanjem i u polubudnom je stanju", objasnila je telefonski osoba koja je zatražila da hitna pomoć dođe na imanje slavnog glumca te dodala da Reynolds diše, ali nije u stanju odgovarati na pitanja.

Glumac, koji je bio nominiran za Oscara za ulogu producenta u filmu "Boogie nights", odbio je čak dvije uloge života. Nije pristao biti Han Solo u filmovima "Star Wars", a nije se vidio ni u ulozi Jamesa Bonda.

Dva je puta bio u braku, prvi put s britanskom glumicom Judi Cane, a drugi put sa slavnom ljepoticom Loni Anderson koja mu je rodila sina Quintona Andersona Reynoldsa.

File photo - Burt Reynolds and Loni Anderson at Royal Palm Polo in Boca Raton, Fla. on March 15 1987. Reynolds and Anderson flew in by helicopter before a polo match to receive an award. 1970s' movie heartthrob and Oscar nominee Burt Reynolds has died at the age of 82. He reportedly passed away in a Florida hospital from a heart attack with his family by his side., Image: 385625104, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca
Profimedia, Abaca

Linker
19. travanj 2024 19:06