Getty Images
POPULARNI SERIJALI

Hoće li se i serijal 'U uredu' priključiti nizu velikih povrataka?

Vraća se sve više popularnih serijala i filmova. Najavljeni su novi nastavci čak i nekih serijala o kojima se čak ni najoptimističniji obožavatelji nisu usuđivali maštati. Hoće li se ista stvar dogoditi s američkom inačicom serije „U uredu“?

"Will & Grace" i "Twin Peaks" su samo neki od primjera serijala koji se vraćaju iako se još donedavno činilo da za to nema nikakve šanse. Dolazi i nastavak legendarnog filma "Trainspotting" koji će krajem siječnja doći u kina.

Američki glumac i komičar Steve Carell, glavni glumac američke inačice serijala "U uredu", odlučio je zajahati na tom valu i baciti svojim followerima na Twitteru udicu na koju su se mnogi spremno upecali. Napisao je da se serijal vraća na televiziju.

Nakon niza oduševljenih reakcija pokazalo se da Carell ipak samo zavitlava obožavatelje jer je kasnije napisao: "Čekajte, ne. Oprostite. Mislio sam reći da se 'Will & Grace' vraćaju. Tipfeler"

Iako je šala uspjela, njome su samo potaknute rasprave fanova o tome hoće li se serijal usitinu vratiti na televiziju.

Američka verzija serije "U uredu" nastala je po uzoru na britanski original koji su napravili Ricky Gervais i Stephen Merchant. Emitirala se od 2005. do 2013. i bila je jako uspješna.

Linker
19. travanj 2024 17:01