Youtube Screenshot
'DOĐI'

Indira objavila svoju prvu autorsku pjesmu

Nakon dugo godina provedenih u bendu Colonia, pjevačica Indira Levak ove je godine započela svoju samostalnu karijeru, a s obožavateljima je napokon podijelila i svoju prvu autorsku pjesmu.

Iako već godinama piše pjesme, tek ih je sada odlučila podijeliti sa svojim obožavateljima. Indira stoji iza riječi svojeg novog singla "Dođi", dok glazbu i produkciju potpisuju Branimir Mihaljević i Denz. Iako je dosad bila poznata po dance hitovima koje je radila s Colonijom, ovog puta je riječ o ljubavnoj pjesmi punoj iskrenih emocija. Novi singl laganog ritma odlično je primljen od njezine publike koja ju je nagradila brojnim komplimentima za njezin debitantski rad.

Indira Levak za svoj drugi singl u samostalnoj karijeri sada ima i video izdanje u kojem je pokazala senzualnu stranu u kreacijama dizajnerica Kristine Burje i Martine Sporiš, dok je za frizuru i make- up bio je zadužen beauty centar Vikler i ruž.

- Moja ekipa imala je zadatak pokazati jednu mirnu Indiru. Redateljica Sandra Mihaljević željela je dočarati sjetnu atmosferu u dvorcu Sveti Križ Začretje, koji je svojom nestvarnom ljepotom i moćnim izgledom potpuno pogođen kao mjesto snimanja - zadovoljno je zaključila Indira koja izgleda bolje nego ikad, djelomično zahvaljući suprugu Miroslavu Levaku s kojim svakodnevno odrađuje treninge u svojoj teretani.

Linker
24. travanj 2024 16:53