Instagram
Prijenos najpopularnijeg festivala

Iz svojeg dnevnog boravka pratite koncert Queen Bey i The Weeknda

S obzirom na to da se održava u dalekoj nam Kaliforniji, rijetko tko si može priuštiti odlazak na jedan od najpopularnijih festivala na svijetu. Ipak, koncert najvećih svjetskih zvijezda mogu se pratiti iz udobnosti vlastite dnevne sobe, a ove godine moći ćemo uživo gledati glazbenu divu Beyonce i jednog od najpopularijih glazbenika trenutačno - The Weeknda.

Da ugođaj neće biti isti kao da ste na Coachelli to je sigurno, ali prijenos brojnih koncerata, među kojima su i nastupi slavne Beyonce i kanadskog glazbenika The Weeknda, bit će dostupni preko YouTubea. Prvi vikend popularnog festivala bit će dostupan na tom kanalu, odnosno ukupno 78 izvođača ćemo moći slušati iz udobnosti vlastitog doma - što je nekima i bolja opcija od naguravanja u vrućoj pustinji.

Iako će u izravnom prijenosu biti dostupni nastupi Beyonce, The Weeknda, St. Vincent i Tylera, oni koji nisu kupili ulaznice ipak neće vidjeti neke od izvođača kao što su Eminem, Cardi B, SZA, Miguel i mnoge druge. Prvi vikend popularnog festivala bit će ovaj - od 13. do 15. travnja, a ovo je osma godina zaredom kako YouTube prenosi nastupe. Drugi dio Coachelle održat će se od 20. do 22. travnja, ali ti nastupi neće biti dostupni na YouTubeu.

Linker
24. travanj 2024 00:13