Prijenos najpopularnijeg festivala

Iz svojeg dnevnog boravka pratite koncert Queen Bey i The Weeknda

Instagram
S obzirom na to da se održava u dalekoj nam Kaliforniji, rijetko tko si može priuštiti odlazak na jedan od najpopularnijih festivala na svijetu. Ipak, koncert najvećih svjetskih zvijezda mogu se pratiti iz udobnosti vlastite dnevne sobe, a ove godine moći ćemo uživo gledati glazbenu divu Beyonce i jednog od najpopularijih glazbenika trenutačno - The Weeknda.

Da ugođaj neće biti isti kao da ste na Coachelli to je sigurno, ali prijenos brojnih koncerata, među kojima su i nastupi slavne Beyonce i kanadskog glazbenika The Weeknda, bit će dostupni preko YouTubea. Prvi vikend popularnog festivala bit će dostupan na tom kanalu, odnosno ukupno 78 izvođača ćemo moći slušati iz udobnosti vlastitog doma - što je nekima i bolja opcija od naguravanja u vrućoj pustinji.

Iako će u izravnom prijenosu biti dostupni nastupi Beyonce, The Weeknda, St. Vincent i Tylera, oni koji nisu kupili ulaznice ipak neće vidjeti neke od izvođača kao što su Eminem, Cardi B, SZA, Miguel i mnoge druge. Prvi vikend popularnog festivala bit će ovaj - od 13. do 15. travnja, a ovo je osma godina zaredom kako YouTube prenosi nastupe. Drugi dio Coachelle održat će se od 20. do 22. travnja, ali ti nastupi neće biti dostupni na YouTubeu.