SVEMIRSKE AVANTURE ASTRONAUTA S BRAČA

Izvanredni Valentino Bošković objavio drugi album!

Priča o svemirskom putovanju bračkog astronauta Valentinota Boškovića dobila je svoj nastavak – drugi album pod nazivom “Marsovska Listina”!

Album “Marsovska Listina” nastavlja tamo gdje je stao prvijenac “VSSR”, objavljen 2014. Podsjetimo, Valentino Bošković daleke se 1646. godine lansirao u Svemir s raketne postaje na Vidovoj gori, a njegovom povratku na rodni otok Brač ne nazire se kraj.

Objavu albuma prati i video za pjesmu “10645 Brač” u kojoj su se Valentinu pridružili glazbeni gosti, Pridjevi i nemanja. 10645 Brač ime je asteroida glavnog pojasa koji oblikom podsjeća na otok Brač, a otkrio ga je astronom Korado Korlević iz Zvjezdarnice Višnjan.

Valentino Bošković projekt je dvojice splitskih Bračanina, Josipa Radića i Branka Dragičevića koji su autori i izvođači svih pjesama s Marsovske Listine. Svoj doprinos albumu, uz Pridjeve i nemanju, dali su i splitski glazbenici Srđan Jeličić i Marijan Katić iz benda Kundyak Mezhie te Goran Cetinić Koča, gitarist benda Otprilike Ovako.

Novi album možete besplatno preuzeti na ovome linku.

Prvi album Valentina Boškovića predložili smo kao jedan od idealnih ljetnih albuma, a nakon prvih nekoliko slušanja “Marsovske listine” čini se da je novi album sjajan odabir za jesen.