Profimedia
USKORO NOVE ČAROBNJAČKE AVANTURE

J. K. Rowling najavila da će serijal "Čudesne zvijeri" sadržavati 5 filmova

"Čudesne zvijeri i gdje ih naći“ jedan je od filmova koji se ove jeseni najviše iščekuju, a autorica priče i scenaristica J.K. Rowling najavila je da će film u dogledno vrijeme dobiti i nastavak, ali i da će franšiza ukupno brojati pet naslova.

Radnja filma "Čudesne zvijeri i gdje ih naći“ zbiva se sedamdeset godina prije nego što je započela saga o Harryju Potteru, a naziv novog serijala ujedno je i naziv knjige koju mali čarobnjak čita prije odlaska u Hogwarts, ona je obvezna literatura svakog čarobnjaka.

Warner Bros je već službeno najavio drugi dio, a iako je serijal originalno zamišljen kao trilogija, J. K. Rowling je nedavno izjavila da je "prilično sigurna da će se priča razviti tako da će trebati pet filmova da se do kraja zaokruži.“

Fanovi Harryja Pottera imaju razloga za veselje, a vjerojatno će ih dodatno razveseliti što je "Čudesne zvijeri i gdje ih naći“ režirao David Yates koji je režirao i četiri posljednja filma iz serijala o malom čarobnjaku. On je, također, potvrđen i kao redatelj nastavka.

Film dolazi u kina 17. studenoga.

Linker
19. travanj 2024 01:41