Profimedia
Priprema se film "Orašar"

Keira Knightley postaje Disneyeva vila

Disney uskoro kreće u produkciju “Orašara”, nezaboravnu blagdansku priču o drvenom orašaru koji se pretvara u pravoga mladića, a jednu od glavnih uloga – onu Šećerne vile – glumit će Keira Knightley.

Još nije poznato hoće li Knightley trebati otplesati poznati ples koji je povezan s ulogom, a koji se prvi puta pojavio u baletu Petra Ijliča Čajkovskog 1892., ali bude li potrebe svakako može računati na pomoć proslavljene balerine Misty Copeland koja je također dobila ulogu u filmu. IMDB javlja da bi također trebali glumiti Morgan Freeman i dječja zvijezda Mackenzie Foy.

Keira Knightley je još jedno ime na sve većem popisu holivudskih glumica koje glume u Disneyevim filmnovima. Emma Watson je završila sa snimanjem filma “Ljepotica i zvijer” koji bi trebao biti objavljen iduće godine, a šuška se da će Reese Witherspoon dobiti glavnu ulogu u filmu “Zvončica”.

Ovo neće biti prvi puta da Keira Knightley pokazuje svu raskoš svojih talenata izvan glume. U filmovima “Na rubu ljubavi” (2008.) i “Pjesma koja ljubav znači” (2013.) već se pokazala svoje pjevačke vještine, a zahvaljujući franšizi „Pirati s Kariba“ nisu joj strane ni energične, živahne akcijske scene.

Linker
18. travanj 2024 19:36