CBS Instagram
Pazite, spoiler!

Kraj nakon 12 godina: Teorija velikog praska završava na posve neočekivan način

Popularna serija "Teorija velikog praska" došla je svom kraju. S emitiranjem je započela u rujnu 2007. te je vrlo brzo pridobila brojne obožavatelje. U samoj završnici čekaju nas brojna iznenađenja, kao i cameo uloga jedne poznate holivudske zvijezde devedesetih.

"Teorija velikog praska", jedna od omiljenih humorističnih serija diljem svijeta, završila je nakon 12 sezona i 279 epizoda. Glavni glumci još su se početkom svibnja oprostili od serije te najavili bombastičan kraj.

"Zauvijek smo zahvalni našim fanovima na podršci. Zajedno s glumcima, scenaristima i cijelom ekipom, izuzetno smo zahvalni na uspjehu serije i cilj nam je stvoriti finalnu sezonu i epizodu koje će Teoriji velikog praska dati kreativan kraj", otkrili su u priopćenju Warner Bros. Television, Chuck Lorre Productions i CBS.

CBS Instagram

Radnja serije se vrti oko dva genijalca - eksperimentalnog fizičara Leonarda Hofstadtera i teorijskog fizičara Sheldona Coopera te njihove susjede Penny, a kraj je podijeljen u dva dijela. Za sve one koji žele znati kako serija završava, čitajte dalje.

Najveće iznenađenje je da će Penny i Leonard postati roditelji, a tu sretnu vijest žele podijeliti sa Sheldonom, koji se sprema na put u Švedsku sa suprugom Amy gdje će oboje primiti Nobelovu nagradu za fiziku. No, njegova reakcija je malo reći neočekivana: "Očito je da je bolesna, a ja ne želim upropastiti svoj najvažniji dan na svijetu takvim vijestima", na što mu Leonard govori da se ne radi o ničem lošem i da se neće zaraziti od Penny.

Big Bang Theory CBS Facebook

Penny tada povikne da je trudna, na što joj Sheldon odgovori da se s time sada definitivno ne može nositi. "Upravo si saznao da je žena koju voliš i o kojoj si brinuo 12 godina trudna i tebi je laknulo što te neće ničime zaraziti. Pravo si sebično smeće", ljutito mu odgovara Leonard.

Nadalje, Amy potpuno mijenja imidž, a Ray odlazi na spoj s glumicom Sarah Michelle Gellar, koju pamtimo po ulozi ubojice vampira u seriji "Buffy, ubojica vampira". Od početka emitiranja Teorija velikog praska osvojila je 52 nominacije i 10 nagrada Emmy te sedam nominacija za Zlatni globus.

Linker
02. travanj 2024 20:48