"Zapravo ljubav"

Legendarna romantična komedija dobiva filmski nastavak

LOVE ACTUALLY [US 2003] CHIWETEL EJIOFOR, KIERA KNIGHTLEY Date: 2003, Image: 43133759, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mary Evans Picture Librar
Profimedia, Mary Evans Picture Librar
Hugh Grant, Martine McCutcheon, Keira Knightley, Liam Neeson, Colin Firth i ostatak glumačke ekipe hit romantične komedije "Zapravo ljubav" bit će ponovno na okupu. Povod za snimanje nastavka je itekako vrijedan pažnje.

Naime, komedija koja je polučila veliki komercijalni uspjeh 2003. godine uskoro dobiva nastavak u obliku kratkometražnog 10-minutnog filma koji će biti posvećen radu svjetske humanitarne organizacije Comic Relief i Danu crvenih noseva. Tom hvalevrijednom potezu odazvali su se gotovo svi glumci iz originalne postave koje ćemo uskoro gledati na malim ekranima nakon punih 14 godina. Pisac Richard Curtis, koji je ujedno napisao i režirao "Zapravo ljubav", je iznimno uzbuđen što će nastaviti filmsku priču te publici pokazati što danas rade omiljeni likovi iz filma.

"Nikad nisam mislio da ću pisati nastavak filma 'Zapravo ljubav', ali prikazati život glumaca u kratkometražnoj formi od 10 minuta tek toliko da vidimo što rade danas, mi se učinilo zabavnim. Imali smo sreće da je većina glumačke ekipe živa i u mogućnosti pojaviti se u nastavku. Bit će to vrlo nostalgičan trenutak za sve nas." izjavio je Richard Curtis o ovom projektu.

Ovaj kratki filmski skeč bit će emitiran 24. ožujka 2017. na TV kanalu BBC One, u sklopu Dana crvenih noseva koji se obilježava u cijelom svijetu.