Foto: Jure Urek
POSLJEDNJI KONCERT NA ZRINJEVCU OVOGA LJETA

Massimo zatvara "Ljeto na Zrinjevcu"

U subotu, 30. srpnja u glazbenom paviljonu zagrebačkog Zrinjevca nastupit će Massimo, glazbenik koji posljednjih 10-ak godina svojim glasom i pjesmama oduševljava javnost.

Bit će to svojevrsni vrhunac projekta “Ljeto na Zrinjevcu” koje je od 8. srpnja, svojim programom i aktivnostima privlačio mnoge Zagrepčane, ali i mnogobrojne turiste te potvrdio tezu da ja Zagreb i tijekom ljeta postao mjesto vrhunske zabave i odličnih glazbenih i kulturnih događanja.

Massimo se u proteklih nekoliko godina profilirao kao glazbenik koji svakom novom pjesmom iznjedri novi hit, pjesmu koju s jednakim žarom pjevaju sve generacije živeći sve riječi Massimovih pjesama. Više od 30 godina na sceni i 10 Porina za najbolju mušku vokalnu izvedbu govore o iznimnoj Massimovoj karijeri i činjenici da kroz sve ove godine spada u sam vrh Hrvatske glazbene scene. Imajući to u vidu, jasno je da će i koncert na Zrinjevcu biti nešto posebno, a svi koji se okupe oko glazbenog paviljona uživat će u neponovljivom glazbenom iskustvu.

Linker
24. travanj 2024 15:47