Youtube Screenshot Amazon Prime
Napeta i mistična

Na ljeto stiže nova fantasy serija s Carom Delevingne i Orlandom Bloomom u glavnim ulogama

Snimanje ove napete fantasy neo-noir serije započelo je još 2017., dok ćemo u njoj moći uživati na ljeto ove godine i to na Amazon Primeu.

Ljubitelji fantasy priča doći će na svoje u novoj seriji 'Carnival Row', smještenoj u viktorijansko doba koja će premijeru imati ove jeseni. Radnja serije pod žanrom fantasy neo-noira odvija se oko ubojstva, ali i napetih odnosa mitoloških bića i stanovnika gradića u budućnosti. Ovim bićima je zabranjeno slobodno živjeti, voljeti i letjeti.

Glavni protagonisti serije su vilinska izbjeglica Vignette Stonemoss koju je utjelovila model i glumica Cara Delevingne (26) te Rycroft Philostrate, policijski inspektor koji istražuje ubojstvo djevojke. Njega glumi poznati 'vilenjak' Orlando Bloom (42), ujedno i producent serije. Unatoč netolerantnom društvu, vila i inspektor ulaze u opasnu aferu, a ona nosi tajnu koja bi mogla ugroziti njegov najvažniji slučaj do sada.

Snimanje ove serije započelo je još 2017. godine, a s prikazivanjem će startati 30. kolovoza na Amazon Primeu. Prva sezona imat će osam epizoda, a ostale uloge tumače David Gyasi, Karla Crome, Indira Varma i Tamzin Merchant.

Linker
19. travanj 2024 04:59