Warner Bros
Nije im po volji

Napokon otkriveno tko je novi Batman, fanovi zgroženi: 'Niste mogli naći nikog boljeg?'

Iako su obojica pokazali zavidnu glumačku vještinu i uživili se u ulogu krilatog osvetnika, Warner Bros se između Nicholasa Houlta i Roberta Pattinsona ipak odlučio za ovog drugog, što nekim fanovima Batmana nije baš po volji.

Nakon nagađanja hoće li novoga Batmana utjeloviti Nicholas Hoult ili Robert Pattinson, zvijezda 'Sumrak' sage, Warner Bros konačno je potvrdio da je uloga krilatog osvetnika pripala upravo poznatom 'vampiru'. Obojica su na audiciji pokazala impresivnu glumačku vještinu i prošla temeljito testiranje, no Pattinson (33) je očito bio bolji.

LOS ANGELES, CA - OCTOBER 20:  Robert Pattinson attends the GO Campaign Gala 2018 at City Market Social House on October 20, 2018 in Los Angeles, California.  (Photo by David Livingston/Getty Images)
Getty Images

Neki obožavatelji Batmana ovom odlukom i nisu najsretniji pa su svoje razočaranje iskazali na Twitteru. "Zar niste mogli naći nekog boljeg?", "Ne mogu vjerovati da je Pattinskon dobar za ulogu Batmana dok to ne vidim. Nisam vidjela njegovu glumu od 'Sumraka' pa ćemo baš vidjeti kako će ovo proći", bili su neki od komentara.

Dok su neki negodovali, ostalima se ova ideja i ne čini tako loša. "Odobravam. Robert će imati puno posla, prvenstveno zbog toga što je jako poznata ličnost, ali i dosta podcjenjen kao glumac. Mislim da će biti odličan", napisala je jedna korisnica Twittera.

Warner Bros

Posljednjeg Batmana utjelovio je Ben Affleck (46) u filmovima 'Batman v. Superman: Dawn of Justice' iz 2016. i 'Justice League' iz 2017. Film 'The Batman' pod redateljskom palicom Matta Reevesa stiže u kina 25. lipnja 2021. godine.

Linker
16. travanj 2024 01:42