REUTERS
KULTNI FILM

Počelo je snimanje nastavka Top Guna: Tom Cruise ponovno u ulozi koja mu je obilježila karijeru

Da stiže nastavak kultnog filma 'Top Gun', Tom Cruise je potvrdio još lani, a brojne obožavatelje je sada razveselio fotografijom kojom je otkrio da je snimanje započelo.

Nastavak jednog od najpopularnijih fimova Toma Cruisea u kina stiže tek iduće godine: slavni glumac će reprizirati ulogu glavnog lika, pilota Petea Mavericka Mitchella. Radnja je smještena u sadašnjost, a junaci filma će se morati uhvatiti u koštac s modernom tehnologijom, odnosno vojni piloti morat će naći načina da se nose s dron tehnologjom koja njihov način letenja čini zastarjelim.

Objavu dijeli Tom Cruise (@tomcruise)

Nastavak "Top Gun: Maverick" će režirati redatelj Joseph Kosinski, koji će pokušati ponoviti uspjeh hita iz 1986., koji je režirao Tony Scott. Zahvaljujući tom filmu Tom Cruise je postao svjetska zvijezda, a neke scene, glazba i dijelovi teksta iz filma i danas su poznati – i to različitim generacijama.

Iako ćemo za povratak Mavericka morati pričekati ljeto 2019., Toma Cruisa ćemo već u srpnju moći gledati u još jednom nastavku filma "Nemoguća misija".

Linker
20. travanj 2024 00:05