PR
NOVA LJETNA LOKACIJA

Pogledajte film pod vedrim nebom i uživajte u festivalskoj zoni Pop Up Summer Gardena!

Tek nekoliko minuta od samog centra Zagreba, na "Ljetnoj pozornici Tuškanac" smjestio se Pop Up Summer Garden.

Okružje magične šume Tuškanac, zelenilo, vedro nebo i ponešto intimnija atmosfera s razlogom čine ovu lokaciju jednom od najatraktivnijih, a zagrebačko ljeto postalo je još šarmantnije i bogatije za pregršt novih sadržaja. Pop Up Summer Garden obuhvaća brojne ljetne filmske festivale na noćnom zraku, neopterećena druženja uz čašicu razgovora i ljetnih pića, nastupe domaćih i stranih DJ-a te akustičnih bendova, a što vas očekuje u narednih nekoliko dana saznajte u nastavku!

PR

PR

PR

PR

Danas, 28. lipnja u 21:30h u organizaciji "Centra za kulturu i film Augusta Cesarca" gledamo dokumentarac Jima Jarmuscha "Gimme Danger" o jednom od najvećih rock'n'roll bendova svih vremena – The Stooges, a potom 29. lipnja službeno započinje sedmo izdanje najvećeg festivala fantastike i srodnih žanrova u regiji "Fantastic Zagreb Film Festivala." Na samom otvorenju očekuje vas europska premijera američko – britanskog trilera "Baby Drive" s fantastičnom glumačkom postavom, a u festivalskoj zoni Pop Up Summer Gardena za sjajnu glazbu zaduženi su Jazz Band by Nikola Smiljanić i DJ Pill Jackson. Sve do 9. srpnja imate priliku pogledati neke od ukupno 23 sjajna filmska naslova, a petak i subotu 7. i 8. srpnja rezervirajte za projekcije na povijesnoj utvrdi Medvedgrad i tulum do jutra.

PR

PR

PR

Nadolazeća "Revija europskog filma", "Zagreb film festival" i "Pula u Zagrebu" samo su dio niza kojim se ljetna sezona filmskih festivala na "Ljetnoj pozornici Tuškanac" nastavlja. Pobjegnite iz gradske gužve, uživajte u filmskim projekcijama, zabavite se uz sjajne DJ-e i osvježite ljetnim koktelima u razigranoj te pomalo "jungle" oazi Pop Up Summer Gardena! Vremena imate sve do 15. rujna 2017! Program i sva aktualna događanja možete doznati i pratiti na službenoj FB stranici Pop Up Summer Garden.

PR

Linker
16. travanj 2024 08:50