screenshot
KRAJ POPULARNOG SERIJALA

Pogledajte prvi teaser za posljednju sezonu serijala 'The Girls'

Čekanje je gotovo – Lena Dunham i i njezine djevojke napokon su otkrile prvi teaser za šestu i posljednju sezonu popularnog serijala "Girls".

Bliži se kraj jednog od najnagrađivanijih humorističnih serijala. Djevojke su osvojile svoj prvi Emmy 2012. godine, nagrađene su s dva Zlatna globusa, a kreatorica serijala Lena Dunham te glumci Allison Williams i Adam Driver postali su jedni od najtraženijih holivudskih glumaca. Glumica, producentica i redateljica već je ranije najavila da ne želi da se serijal bespotrebno oduži, a unatoč tome što je stigao kraj serijala "Girls", Lena Dunham će nastaviti surađivati s kućom HBO.

"Započela sam sa snimanjem serijala "Girls" kad sam imala 23 godine, a sada imam skoro trideset. Serija je odlično obuhvatila moje dvadesete te pokazala ono što to razdoblje predstavlja - tako da mislim da je vrijeme da završim tu priču."

U pripremi je pilot epizoda za serijal "Max" čija će se radnja odvijati u šezdesetim godinama prošlog stoljeća i pratiti feminizam, a u glavnoj ulozi ponovno će se naći Lena Dunham kao ambiciozna novinarka. Ipak, sve one koji tuguju zbog završetka popularnog serijala razveselit će šuškanja da će se vjerojatno snimiti film koji će se temeljiti na "Girls".

Pogledajte prvi teaser za posljednju sezonu!

Linker
19. travanj 2024 11:26