Profimedia, Alamy
Odabrani glavni glumci

Pogodite tko će glumiti u remakeu legendarnog crtića "Kralj lavova"

Nakon što je Disney objavio da će jedan od najuspješnijih  animiranih filmova svih vremena, kultni “Kralj lavova“, dobiti remake napravljen tehnikom realne animacije, s nestrpljenjem se iščekivao odabir glavnih glumaca.

Redatelj John Favreau, koji potpisuje prošlogodišnju "Knjigu o džungli" napravljenu tehnikom realne animacije, ovih je dana objavio finalni odabir za glavnu glumačku postavu u nadolazećem "Kralju lavova". Američki komičar Donald Glover poznatiji i kao reper pod umjetničkim imenom Childish Gambino utjelovit će lavića Simbu dok će njegovog animiranog tatu Mufasu glumiti James Earl Jones. Remake "Kralja lavova bit će napravljen tehnikom realne animacije odnosno riječ je o kombinaciji animacije i “živih“ zbivanja na pozornici. Inače, ovaj crtić iz 1994. godine jedan je od omiljenih Disneyjevih animiranih filmova svim uzrastima, a svojedobno je osvojio i dva Oscara uz milijunske iznose na kino blagajnama. Godine 1997. je dobio i mjuzikl koji je također postigao veliki uspjeh. Također je najavljeno da će nova verzija sadržavati hit-pjesme koje poznajemo iz originala koje su napisali Elton John, Tim Rice i Hans Zimmer. To su, između ostalih,“Hakuna Matata“, “Circle of Life“ te “Can You Feel the Love Tonight“.

Donald Glover. 74th Annual Golden Globes Awards held at the Beverly Hilton in Beverly Hills, CA on Sunday, January 8, 2017., Image: 310389402, License: Rights-managed, Restrictions: *** France OUT ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA
Profimedia, SIPA USA
Donald Glover

Multitalentirani Donald Glover zanimljiv je odabir za ulogu Simbe tim više što je trenutno u centru holivudske pozornosti. Dobitnik je Zlatnog globusa za Najboljeg glumca u TV seriji ili mjuziklu za ulogu Earnesta u seriji "Earn", a trenutno se na američkom kanalu FX prikazuje nagrađivana serija "Atlanta" u kojoj Donald igra jednu od glavnih uloga, a čiji je i scenarist. Kako zvuči kada nastupa kao glazbenik Childish Gambino koji je prošle godine izdao album "Awaken, My Love", poslušajte u nastavku.

Linker
16. travanj 2024 13:56