Adam Sky Facebook
Tragedija u svijetu glazbe

Pokušao pomoći kolegici: Poznati DJ preminuo od teških ozljeda

Glazbena industrija suočava se s još jednim tragičnim gubitkom. Australski DJ Adam Sky iskrvario je na smrt nakon što je pomogao kolegici koja je pala s 4 metra visoke terase.

Australski DJ Adam Sky, pravim imenom Adam Neat, preminuo je zbog posjekotina kada je pokušao pomoći kolegici koja je pala s terase na privatnoj zabavi na Baliju. 42-godišnji Sky zadobio je smrtonosne ozljede zbog kojih je DJ iskrvario na smrt.

Kako navode strani mediji, Adam je žurio pomoći kolegici Zoii Lukiantcevi koja je slomila nogu nakon pada s 4 metra visoke terase i pritom je 'prošao' kroz staklena vrata. Ona su mu zadala smrtonosne posjekotine zbog kojih je i iskrvario, a policijsko izvješće navodi i prisutnost alkohola u njegovom tijelu.

Adam Sky Facebook

"S velikom žalošću javljamo vam da je Adam sudjelovao u fatalnoj nesreći u subotu. Njegova obitelj i prijatelji danas stižu na Bali kako bi sve organizirali. Molimo za privatnost u ovim teškim trenucima dok se svi nosimo s tragičnim gubitkom", stoji u objavi na službenoj Facebook stranici australskog DJ-a.

Adam Sky prošle je godine proglašen trećim najboljim DJ-em u Aziji, a inače je i sin ABC-jevog novinara Garyja Neata.

Linker
16. travanj 2024 01:16