Facebook James Bond007
Facebook James Bond007

Stiže 2020. godine

Pravo iznenađenje: Otkriveno tko će glumiti najvećeg negativca u novom filmu o Jamesu Bondu

Cary Joji Fukunaga, redatelj novog filma o Jamesu Bondu, poznat po režiranju prve sezone HBO-ove serije "Pravi detektiv" i Netfliksove drame "Manijak", konačno je otkrio koji će se sve glumci pojaviti u filmu. Najveće iznenađenje svakako je Rami Malek koji će utjeloviti glavnog zlikovca, a sve detalje o filmu redatelj će otkriti sutra na službenom predstavljanju.

Iako se posljednjih mjeseci vrlo malo toga znalo o najnovijem filmskom uratku o poznatom tajnom agentu 007, redatelj Cary Joji Fukunaga (41) konačno je otkrio koji će se glumci pojaviti u filmu. Uloga agenta Jamesa Bonda po peti je put pripala glumcu Danielu Craigu (51), a glavnog zlikovca glumit će Rami Malek (37), poznat po ulozi Freddyja Mercuryja u filmu "Bohemian Rhapsody".

Facebook James Bond 007

Craigu će ovo biti posljednja uloga britanskog špijuna nakon što je glumio u "Casino Royale", "Quantum Of Solace", "Skyfall" i "Spectre", a čini se da će biti i najizazovnija. Naime, Malek je otkrio kako se jako veseli što će biti dio Bond ekipe te da kolegi Craigu nimalo neće biti lako. "Pobrinut ću se da gospodinu Bondu njegovo 25. pojavljivanje ne bude lako", našalio se Malek.

, New York, NY - 20190423 Guests arrive to the 2019 TIME 100 Gala, held at Jazz in Lincoln Center. -PICTURED: Rami Malek
-, Image: 427728393, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Craigu i Maleku pridružit će se Lea Seydoux (33) koja će i ponovno utjeloviti Madeleine Swann. Glumica je u toj ulozi debitirala u filmu 'Spektar' iz 2015. U ulozi 'M'-a i ovoga će puta biti Ralph Fiennes (56), Ben Whishsaw (38) glumit će 'Q'-a, a Miss Moneypeny utjelovit će glumica Naomi Harris (42). Neka nova imena koja će se pojaviti u filmu su Dali Benssalah, Billy Magnussen, Ana De Armas, David Dencik i Lashana Lynch.

Cary Joji Fukunaga, poznat po režiranju prve sezone HBO-ove serije "Pravi detektiv" i Netfliksove drame "Manijak", zamijenio je Dannyja Boylea koji se s redateljskog mjesta povukao zbog kreativnih razlika. Snimanje filma s radnim nazivom "Bond 25" trebalo bi početi krajem ovoga mjeseca, a očekuje se da će se u kinima početi prikazivati 8. travnja 2020.