Foto: Silvio Lončarić
ART PARK

Provedite sunčani vikend u najljepšem zagrebačkom parku

Udruga Pimp My Pump i street art studio Lapo Lapo vas pozivaju da ih i ovog vikenda, od petka 01. do nedjelje 03. srpnja, posjetite u ‘Art Parku’ smještenom između Tomićeve ulice, Ilice i Strossmayerovog šetališta u kojem su pripremili raznovrsne sadržaje za svoje posjetitelje.

Festival ‘Art Park’ pokrenula je udruga Pimp my Pump koja je revitalizirala, od smeća očistila i oslikala ovaj prekrasan, ali zapušten park te ga vratila svojim sugrađanima i s ponosom pokazala svim turistima. Na ovoj se lokaciji svakodnevno, sve do rujna, može razgledati galerija na otvorenom, ali se isto tako može sudjelovati u raznovrsnim besplatnim programima namijenjenim svim uzrastima.

U petak 01.07. od 13 sati moći ćete ovdje popiti kavu i zaigrati ping-pong, u 18 sati moći ćete poslušati stare zagrebačke legende kao dio programa Secrets Zagreb Walks, a od 16 sati pa sve do 23 sata plesat će se uz DJ Kunu te će svi zainteresirani moći sudjelovati u ping-pong turniru koji je organizirao Kiosk skate shop.

Subota 02.07. također počinje laganom kavicom oko 13 sati. U 16 sati ovdje se dočekuju psi mješanci koji će ponosno promarširati parkom sve do Strossmayerovog šetališta na kojem će sudjelovati u već tradicionalnom izboru najljepšeg mješanca, a od 18 sati kreće glazbeni program uz live jam session.

Nedjelja 03.07. u Art Parku rezervirana je za cjelodnevni piknik uz glazbenu podlogu, a Bajk shop iz Zaprešića od 16 sati servisirat će bicikle svima koji to zatraže. Posjetiteljima se preporučuje da se dovezu na svoja dva kotača te ponesu dekice, hranu i sve ostale rekvizite koje smatraju potrebnima za ovakvo druženje.

Iskoristite slobodno vrijeme za uživanje pod krošnjama drveća i provedite ovaj vikend u Art Parku!

Više informacija o programu pratite putem:

http://www.pmp.hr

Facebook: Pimp My Pump, Lapo Lapo

Linker
19. travanj 2024 15:13