Profimedia, Press Association
prerana smrt

Rak odnio još jedan mladi život: U 34. godini preminula glumica Danika 'Nika' McGuigan

Sa samo 33 godine bitku s rakom izgubila je glumica Danika 'Nika' McGuigan, kći proslavljenog boksača Barryja McGuigana.

'Teškog srca i s neizmjernom tugom javljamo da je naša prelijepa kći i sestra, Danika 'Nika' McGuigan, preminula. U dubokoj smo boli i molimo sve da nam pružite prijeko potrebnu privatnost kako bismo mogli žalovati u miru', stoji u objavi koju je u svijet poslala irska obitelj McGuigan.

Najdirljiviju posvetu napisao joj je brat Shane McGuigan putem Instagrama: 'Srce mi se slama što moram ovo pisati. Moja predivna sestra Danika izgubila je bitku s rakom u utorak rano ujutro sa samo 33 godine. Već je jednom preboljela ovu bolest. S njom se borila od svoje 11. do 13. godine. Ja, moja braća i roditelji imali smo privilegiju s njom živjeti još 20 godina nakon toga. Na žalost, ovaj se put nije uspjela izboriti, ali se borila hrabro do kraja. Imamo predivne uspomene i zauvijek ćeš biti sa mnom, Nika. Ponosan sam na tebe. Volim te zauvijek moja starija 'mala' sestrice. Počivaj u miru'.

Danika je bila filmska, TV i kazališna glumica, poznata po filmovima 'Mammal', 'Traders', 'Lost in the Living' i 'Stay' te je imala gostujuću ulogu u hit seriji 'Tudori'.

Linker
19. travanj 2024 11:43