Youtube
PARTY LIKE A RUSSIAN

Robbie Williams objavio spot za prvi singl s novog albuma

Britanska pop zvijezda Robbie Williams na svojoj je Facebook stranici objavio spot za pjesmu ” Party Like A Russian”, prvi singl s nadolazećeg albuma “The Heavy Entertainment Show”.

Obožavatelji slavnog pjevača očekuju mnogo od novog albuma jer je ponovno udružio snage s Guyjem Chambersom, kojeg mnogi smatraju zaslužnim za njegov uspjeh nakon napuštanja benda Take That. Pjesme “Let Me Entertain You”, “Rock DJ”, “No Regrets” i “Angels”, Williamsove najveće hitove, napisao je upravo Chambers, često nazivanim i “motorom pokretačem” spomenutog dvojca. A to se i pokazalo točnim nakon što su, kako to često biva, 2002. godine prekinuli suradnju, a Williamsova karijera postala je vrlo nepredvidiva.

Bez svoje kreativnije polovice Robbie je izbacio albume “Intensive Care” i “Rudebox”, s kojih rijetko tko može navesti pjesmu koje se sjeća, a naslovnu pjesmu potonjeg The Sun je prozvao “najgorom pjesmom ikad”. Nakon tih neuspjeha, britanski je pjevač ponovno neko vrijeme surađivao s dečkima iz Take Thata, objavio je pop hit “Candy”, a 2013. godine lansirao album “Swings Both Ways”, što je bio njegov povratak swingu, ali i Chambersu.

Sada su ponovno udružili snage za novi album “The Heavy Entertainment Show” koji izlazi 4. studenoga, a hoće li mu vratiti staru slavu preostaje da vidimo. Do tada pogledajte spot za pjesmu “Party Like A Russian”!

Linker
19. travanj 2024 23:08