Profimedia
Profimedia

još jedno snimanje

Ryan Reynolds i Salma Hayek stižu u Hrvatsku: U Rovinju se snima nastavak hit filma

Glumci Samuel L. Jackson, Salma Hayek i Ryan Reynolds dolaze u Hrvatsku: nastavak uspješnog akcijskog filma snimat će se u Rovinju, a dolazak holivudskih zvijezda očekuje se početkom travnja.

Nastavlja se trend snimanja velikih projekata u Hrvatskoj, a jedan u nizu, nakon "Igre prijestolja", "Robin Hooda" i "Mamma Mie", je nastavak hit filma iz 2017. godine. "The Hitman's Bodyguard", odnosno "Čuvaj me s leđa", kako je kod nas preveden, osvojio je publiku prije dvije godine, a glavne uloge u njemu igraju Samuel L. Jackson, Salma Hayek i Ryan Reynolds, sve redom nagrađivani holivudski glumci.

Oni će svoje uloge reprizirati u nastavku filma "The Hitman's Wife's Bodyguard" koji će se, kako je za Glas Istre potvrdio rovinjski gradonačelnik Marko Paliaga, snimati u Rovinju i to već početkom travnja. Snimanje će potrajati mjesec dana, a za potrebe snimanja bit će izgrađen filmski kamp u staroj Mirninoj hladnjači i oko nje.

Prvi film je bio veliki uspjeh za producentski i distribucijski studio Lionsgate: na snimanje su potrošili oko 30 milijuna dolara, a na kraju su zaradili više od 175 milijuna dolara pa nije čudno da su odlučili snimiti nastavak.