Foto: profimedia
NOVI IZAZOVI SLAVNE GLUMICE

Sarah Jessica Parker će zapjevati u idućem filmu

Sarah Jessica Parker će u svojem idućem pojavljivanju na velikom platnu glumiti pjevačicu koja se bori protiv teške bolesti. Kako doznaje “Holywood Reporter“, zvijezda serije “Seks i grad“ će u još neimenovanom filmu glumiti njujoršku pjevačicu Vivienne. Scenarij je napisala Laura Eason koja je pisala i skript za vrlo popularnu seriju “Kuća od karata“.

Film će režirati francuski filmaš Fabien Constant poznat po nekoliko dokumentarnih filmova o modi i popularnoj kulturi, a snimanje bi trebalo početi u New Yorku ove zime.

Sarah Jessica Parker nema mnogo pjevačkog iskustva, ali se može pohvaliti nastupom u mjuziklu “Annie“ još kao tinejdžerica. Uz glumu, u ovom će filmu biti potpisana i kao koproducentica, a uključila se i u druge aspekte nastanka ovoga filma. To za nju nije ništa neobično, treba se sjetiti da je, uz glavnu ulogu, radila i kao producentica serije “Seks i grad“, ali i filmske franšize.

Prije filma u kojemu ćemo uz glumačke svjedočiti i njezinim pjevačkim sposobnostima, Sarah Jessica Parker će se pojaviti u televizijskoj seriji “Divorce“ koja se u listopadu počinje emitirati na kanalu HBO.

Linker
23. travanj 2024 16:34