Foto: Promo
NOVI HIT TUZLANSKE REPERICE

Sassja predstavila novi singl i spot "Ništa"

Iza Sassje je bogato koncertno ljeto u Sloveniji, Hrvatskoj, BiH i Slovačkoj, a sada energična glazbenica nastavlja s diskografskim radom te predstavlja novi i malo laganiji singl “Ništa“! “Ništa“ je prva pjesma s novog albuma na kojem već neko vrijeme radi u dinamičnom rasporedu; koncerti – studio – pisanje kolumne.

I na ovom singlu surađivala je sa stalnim suradnikom, slovenskim reggae/dub producentom – Kantrimanom, na čiji im se poziv pridružio renomirani violinist i koncert majstor Simfonijskog orkestra RTV Slovenija, Benjamin Ziervogel.

“Kantriman mi je poslao prvu verziju muzike i nekoliko mjeseci sam samo u njoj uživala, bez da išta pišem. Čini mi se da je ovo najljepši instrumental koji je napravio do sada. Tekst se sam napisao nakon tolikog repeatanja instrumentala, a od kako je Benjamin Ziervogel odsvirao i violine, jedva sam čekala da snimimo spot”, izjavila je Sassja koja je spot i režirala u suradnji s Jasminom Jatićem.

Sassja će 12. studenoga biti jedan od headlinera kultne “Brucošijade FER-a“ u Zagrebu, koja se već 35. godinu održava u organizaciji Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Na brucošijadi koja ugošćuje najjača imena regionalne glazbene scene Sassja će nastupiti uz izvođače kao što su Pips, Chips & Videoclips, Plastic knives i drugi.

Linker
19. travanj 2024 17:05