IZVRSNA ZABAVA NA PLAŽI ACAPULCO

Sedmo izdanje Voi'Sa festivala u Supetru

Od 4. do 6. kolovoza u Supetru na Braču, na popularnoj plaži Acapulco, očekuje vas nezaboravan ljetni doživljaj na Voi’Sa festivalu. Već sedmu godinu za redom ovaj festival okuplja kremu hip-hopa, funka i elektronike, a Svpetrvs hoteli – ovisno o vašem raspoloženju, pružit će vam sve što je potrebno za predah ili nastavak zabave.

Kao najbolji uvod u Voi’Sa festival i produljeni vikend, u četvrtak 4. kolovoza nastupit će Jinxi, koji su nakon dugih 17 godina ponovo na Braču. Petak 5. kolovoza u znaku je hip-hopa, reaggea, housea, duba, soula, funka, grimea – sve upakirano u jedan set iskusnog ruskog DJ Vadima koji scenom vlada već dva desetljeća. Festival će doživjeti vrhunac u subotu, 6. kolovoza, kada nastupa DJ The Reflex.

Dnevni program i potpora headlinerima prepušteni su domaćim snagama među kojima su Eddy Ramich, Tomo Ricov, Jakir’s, Banana Zvuk, Hrwoe, Funkytrain, Demos, Scarhead, Nino, D-Gree, Sensini, Škvorc, Ivan Dudda, Bocca Sotisfunk te Kid Va.

Foto: Bojan Haron Markičević

Od 27. srpnja karte se mogu kupiti u turističko- informativnom centru TZ Grada Supetra ili na ulazu na festival. Karta za sva tri dana festivala stoji samo 160 kuna, dok je za jednodnevnu kartu za četvrtak potrebno izdvojiti 75 kuna, a za petak ili subotu 60 kuna. Do Voi’Sa festivala uistinu je jednostavno doći, trajekti iz Splita i natrag voze svakih 45 minuta od pet ujutro do ponoći.

Karte za Voi’Sa festival mogu se kupiti online te u uredu Turističke zajednice Supetar.

Linker
19. travanj 2024 08:01