Everett
POVRATAK HIT-SERIJALA

Serijal 'Stranger Things' spreman je za drugu sezonu!

Netflixov znanstveno-fantastični serijal „Stranger Things“ koji se pojavio prošloga ljeta i na mah oduševio sve koji su ga pogledali vraća se s drugom sezonom.

"Stranger Things" je dobrano uzburkao duhove. Serijalu je mnoge privukla njegova retro komponenta, to što je riječ o prekrasnoj posveti osamdesetim godinama prošloga stoljeća, estetici i filmovima kakvi su snimani u ono vrijeme. Uloga u serijalu oživjela je karijeru Winone Ryder, a djeca-glumci koji su se u njoj pojavili u času su postali zvijezde i počeli su dobivati brojne glumačke i druge angažmane. To najviše vrijedi za fantastičnu Millie Bobby Brown koju je uloga Eleven pretvorila u holivudsku miljenicu i koja se u međuvremenu okušala u različitim ulogama, bila je voditeljica, glumila je u spotovima, a nedavno je postala i model za Calvin Klein.

Everett
Stranger Things

Fanovi su s nestrpljenjem dočekali službenu vijest o drugoj sezoni i pitanje koje se najčešće postavljalo jest hoće li se vratiti ista glumačka ekipa. Odgovor na to pitanje je potvrdan, većinu likova koje smo zavoljeli u prvoj sezoni gledat ćemo opet, a bit će tu, naravno, i nezaobilazna Eleven.

-->

Pojavit će se i neki novi likovi, a najzanimljivije je da će jednog od likova utjeloviti Sean Astin, dječja zvijezda osamdesetih, glumac koji se proslavio filmom "Goonies" koji je jedan od najočitijih uzora serijala "Stranger Things".

Everett
"Goonies", Sean Astin je drugi s lijeva

Radnja će se zbivati godinu dana nakon radnje prve sezone, u godini 1984. U središtu će biti emocionalne posljedice zbivanja iz prve sezone i pokušaj povratka u normalni životni ritam, a budući da je riječ o početku osamdesetih, može se očekivati mnogo iščašenih modnih odabira i šašavih frizura. Već je najavljeno da će neki likovi imati trajne, a to je bilo vrijeme kada su u modu ušle legendarne 'fudbalerke' pa ni njih neće nedostajati.

-->

Još nije potvrđen točan datum objavljivanja sezone, ali snimanje je službeno počelo i serijal bi se najvjerojatnije trebao pojaviti na ljeto. Također, za razliku od prethodne sezone koja je imala osam epizoda, ova će imati jednu više. Jedva čekamo!

Linker
16. travanj 2024 19:07