Vacev Gjorgji
Vole je i političari

Severina koncertom u Makedoniji završila ljetnu turneju: Nastupila pred 50 tisuća ljudi

Čak i nakon nekoliko desetljeća, Severinini koncerti su jedni od najposjećenijih u regiji, što pjevačicu drži na vrhu estrade. Svakim nastupom ponovno oduševljava publiku, a vole je čuti i političari. Na koncertu u Sjevernoj Makedoniji došli su je podržati čak i makedonski političari.

Severina još uvijek drži titulu jedne od najvećih regionalnih pjevačkih zvijezda, a to je dokazala i koncertima u sklopu svoje ljetne turneje. Nastupala je od Slovenije i Makedonije, a turneju je završila koncertom u Strumici u Sjevernoj Makedoniji pred 50.000 ljudi. U oduševljenoj publici mogao se vidjeti cijeli vladajući vrh Makedonije, što dovoljno govori o Severininoj popularnosti u zemljama bivše Jugoslavije.

Vacev Gjorgji
Severina

Severina je na pozornici, baš kao i uvijek, bila odličnog raspoloženja, a nastupala je u izazovnom kombinezonu koji je dizajnirala Matija Vuica, mrežastim čarapama i nezaobilaznim visokim čizmama.

Severina će nakon ljetne turneje nastupiti u Leskovcu krajem ovog mjeseca, a kasnije u Njemačkoj i Skandinaviji. Nadalje, Severina priprema zimsku turneju po svim Arenama u regiji te obećava vrhunsku produkciju, čak i veću od one za turneju "Dobrodošao u klub" koju je u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Ljubljani, Skopju, Mariboru, Novom Sadu, Beogradu, Sarajevu i Varaždinu vidjelo više od 250 tisuća ljudi.

Linker
20. travanj 2024 00:44