Youtube
NOVI SPOTOVI

Severina, Nina Badrić, Detour, The Bastardz... novi spotovi kreme domaće estrade

Na domaćoj glazbenoj sceni nikada nije bilo življe. Novi izvođači, koncerti, albumi, spotovi, hitovi... Niz poznatih izvođača nedavno je objavio nove spotove, a mi smo odabrali njih sedam koji će se sigurno slušati u danima koji slijede.

Nina Badrić - Vrati me

Pjesma zaraznog refrena i predivnih stihova koju autorski potpisuje Predrag Martinjak naći će se na novom studijskom albumu kojeg ova glazbena diva i ljubimica regije najavljuje za početak ljeta.

Severina - Otrove

Drugi singl sa Severininog novog albuma, pjesma koja može stati uz bok svjetskoj produkciji i već je postala klupski hit. - Pjesma je nastala u par kasnih sati i rađena je samo za Severinu. Iskrena je i ima jasnu poruku u kojoj će se naći svi oni koje je ljubav bar jednom "otrovala" - poručio je Jala Brat koji potpisuje glazbu i tekst, dok je za aranžman bio zadužen KC Blaze, čime je Severina još jednom potvrdila da je glazbeni kameleon.

Detour - Zmaj

Spot predstavlja dokumentaristički zapis Detourovog slavljeničkog koncerta, održanog 19.11. prošle godine u Velikom Pogonu Tvornice kulture. Pod redateljskom palicom Andreja Korovljeva snimljeni su zanimljivi momenti večeri, a nakana je bila približiti javnosti atmosferu na stageu i reakciju publike dupkom pune Tvornice.

Chui & Josipa Lisac - Tebi putujem

Birajući uvijek pomno svoje pjesme i suradnje ovoga puta izabrala je CHUI, mladi autorski band koji je već prvim albumom stekao kultni status na našoj sceni, a posljednjim zaradio epitet albuma godine.Hrabra, autentična, avangardna Josipa tako uz CHUI ostaje i dalje moderna i svježa bez obzira na glazbeno iskustvo ili baš zbog njega. Iako ih dijele godine oni su zapravo glazbeni vršnjaci.

Maja Posavec - Dok držiš me za ruku

U realizaciji video broja Maji su se pridružili njezini kolege s Akademije Dramskih umjetnosti Goran Bogdan i Tihana Lazović koje su se već na prvo slušanje oduševili pjesmom.

The Bastardz - feat Songkillers & Radiofonik - Pola tebi, pola meni

Za realizaciju spota je - ne biste vjerovali - opet bio zadužen Predrag Martinjak Peggy, koji je s Hrvojem Banićem režirao i složio spot pun ironičnog odmaka od stvarnosti. Posebno se ističe utjelovljenje lika i plesa Radiofonika - imaginarnog radio plesača i pokretačke snage ove verzije singla.

Justin's Johnson - Ona voli

Priča u četiri dijela kroz četiri spota približava se kraju, a došao je red na treći spot za novi singl i pjesmu „Ona voli“. Od pljačke, preko zatvora, do slobode, Justinsi se u novom broju osvećuju djevojci koja ih je izdala na početku priče, a radi se o mladoj i uspješnoj splitskoj glumici Aneti Matulić.

Linker
17. travanj 2024 13:46