Reuters
LJUBAVNA DRAMA

Stigao je prvi trailer za film 'Song to Song' u kojem briljira Ryan Gosling

Stigao je trailer za novi film slavnoga redatelja Terrencea Malicka u kojem glume Ryan Gosling, Natalie Portman, Michael Fassbender i Rooney Mara.

"Song to Song" je romantična drama smještena u teksaški grad Austin. To je moderna ljubavna priča koja se zbiva na glazbenoj sceni: pratimo kantautoricu Faye (Rooney Mara) i njezinog momka BV-a (Ryan Gosling) te glazbenog mogula Cooka (Fassbender) i konobaricu kojoj je postavio klopku (Natalie Portman). Svatko od njih na svoj način pokušava doći do uspjeha na rock sceni kroz priču o zavođenju i izdaji.

Zanimljivo je da je film u produkciji već više od pet godina, a prije sadašnjeg službenog imena bio je poznat pod radnim naslovima "Lawless" i "Weightless".

Kako će glazba u filmu biti ne samo pokretač radnje, već će i sama imati vrlo važnu ulogu, nije neobično da će se uz zvjezdanu glumačku ekipu u filmu pojavljuju i velike glazbene zvijezde kao što su Patti Smith, Iggy Pop, Lykke Li, Arcade Fire, The Black Lips i Red Hot Chili Peppers. Neke od njih ćete prepoznati već i u traileru.

Film u kina dolazi 17. travnja, a premijeru će imati tjedan dana ranije na poznatom glazbenom festivalu South by Southwest.

Linker
20. travanj 2024 15:57