Comic Sans
Comic Sans

NOVI FILM NEVIJA MARASOVIĆA

Stiže nova komedija s Jankom Popovićem Volarićem u glavnoj ulozi

  • 12.01.2018. u 15:30

  • Autor:
    • Gloria

U kina uskoro stiže komedija 'Comic Sans', novi film redatelja i scenarista Nevija Marasovića koji iza sebe ima zapažena ostvarenja 'Show Must Go On', 'Vis-à-vis' i 'Goran'.

Kad razmaženom zagrebačkom dizajneru Alanu (Janko Popović Volarić) ljubavni život izmakne kontroli i sa sobom povuče superuspješnu karijeru i kad se čini da je dotakao samo dno života i da od toga ne može gore, u njegov se život nakon dugogodišnjeg izbivanja vraća šarmantni otac Bruno (Zlatko Burić), prava umjetnička duša i bonvivan, utjelovljenje nonšalantnosti i hedonizma. Iznenadna smrt tetke s otoka Visa povezat će oca i sina u avanturi života koja će rezultirati nizom tragikomičnih ljubavnih susreta, brodolomom na otoku Jabuka i razotkrivanjem tajne jednog pomalo zaboravljenog fonta iz devedesetih.

Uz Janka Popovića Volarića i Zlatka Burića uloge u filmu tumače Nataša Janjić, Miloš Timotijević, Alma Prica i Inti Šraj, Jette Ostan Vejrup, Sara Hjort Ditlevsen, Miha Rodman i Tanja Ribič.

Film je nastao u produkciji zagrebačke tvrtke Kinorama, a sufinanciran je sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra i Programa Kreativna Europa - Potprograma MEDIA.

Comic Sans - trailer_HR from Kinorama on Vimeo.

Tagovi