promo
NJUJORŠKA ELEKTRONIČKA SEZNACIJA U ZAGREBU

The Knocks će u Zagrebu biti predgrupa Justinu Bieberu

Nakon pedesetodnevne rasprodane sjevernoameričke turneje, dijela njegove svjetske turneje “PURPOSE”,  Justin Bieber, svjetska superzvijezda objavio je da će mu se u nastavku pridružiti The Knocks.

Taj, europski dio turneje čiji je dio i rasprodani koncert u zagrebačkoj Areni, počinje na Islandu 8. rujna, a The Knocks će se Justinu pridružiti 20. rujna i bit će s njim do posljednjeg koncerta u Londonu, 29. studenog. To znači da će i hrvatski belieberi 9. studenog imati priliku uživati u svježem dance zvuku njujorškog benda, čiji je debitantski album “55″ doživio izniman uspjeh diljem svijeta.

B-Roc i JPatt, koji čine elektronički duo The Knocks dolaze iz New Yorka pa i ne čudi da se njihova priča veže gotovo isključivo za taj grad. Već spomenuti debitantski album 55, DIY dance album kuca taktovima srca New Yorka, a osvojio je obožavatelje diljem svijeta koji mu tepaju da je on zapravo ljubavno pismo starim načinima stvaranja glazbe. Klasična je to priča o dvojici mladih ljudi, sanjara, koji dolaze u New York kako bi ostvarili sve snove i postigli zapažen uspjeh, stvarajući nešto veliko.

Linker
19. travanj 2024 02:10