Instagram
STIŽE NOVO IZDANJE

Tko je Joanne s novog albuma Lady Gage?

Obožavatelji američke pjevačice Lady Gage mogu odahnuti jer nakon tri godine nestrpljivog iščekivanja napokon stiže njezin novi album. Nakon što je prošlog tjedna objavila prvi singl “Perfect Illusion”, glazbenica je sada otkrila i naziv albuma te datum njegovog izlaska. 

Svoj peti studijski album nazvala je Joanne, a posvećen je njezinoj pokojnoj teti koja je u dobi od 19 godina preminula od lupusa. Joanneina smrt je jako utjecala na njezinu obitelj, što se vidi i u tome što je ona jedna od Gaginih stalnih inspiracija, iako je pjevačica rođena čak 12 godina nakon tragičnog događaja, a dobila je i srednje ime po njoj: Stefani Joanne Angelina je puno ime slavne pjevačice.

– Iskustva naših obitelji i izazovi najviše utječu na nas. Sve se vrti oko Joanne… sva bol zbog gubitka učinila nas je snažnijima i utjecala na ono što smo danas. Ona je žena iz moje prošlosti koja mi pomaže da budem iskrenija “ja” u budućnosti – izjavila je Lady Gaga, koja je nedavno otkrila da svoje pjesme piše na pisaćem stroju.

Peti studijski album američke glazbenice izlazi 21. listopada, a do tada uživajte u najavnoj pjesmi.

Linker
24. travanj 2024 07:05