Profimedia, TEMP Rex Features
Nakon borbe s bolešću

Tragedija za tragedijom: Grupa The Prodigy ostala bez još jednog važnog člana

Nakon što je frontmen The Prodigyja Keith Flint iznenada preminuo u 50. godini, grupa je ostala bez još jednog važnog člana koji ih je često izvlačio iz nezgodnih situacija.

Članovi grupe britanskog benda The Prodigy ostali su bez još jednog člana. Na Twitteru su objavili kako je njihov dugogodišnji tjelohranitelj Cornelius Murphy Con preminuo nakon duge borbe s teškom bolešću.

"Počivaj u miru Con. Uvijek si nam čuvao leđa i pazio na nas godinama. Izvukao si nas iz mnogih nezgodnih situacija na turnejama, bio si sjajan čovjek. Zapravo, bio si Superman! Ljudi koji te poznaju znat će o čemu pričamo', napisali su članovi benda uz nekoliko fotografija.

2716700 10.10.2015 The Prodigy front man Keith Flint performs at a gig in Moscow., Image: 417142691, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Sputnik
Profimedia, Sputnik

Con se 10 godina borio s mijelomom, vrstom karcinoma koštane srži koji se javlja u plazma stanicama, a koje se normalno nalaze u koštanoj srži. Preminuo je mirno, okružen najbližima, a njegova kći Charlee Murphy-Frost od njega se oprostila i na društvenim mrežama: "U ranim jutarnjim satima moj otac je uzeo svoj posljednji udah, čime je okončana njegova teška borba s bolešću koju je podnosio nadasve hrabro".

Strani mediji pišu da je tjelohranitelj bio jako vezan za frontmena Keitha Flinta koji je naglo preminuo 4. ožujka u 50. godini, počinivši samoubojstvo vješanjem u svom domu u Essexu.

Linker
18. travanj 2024 17:56