U SAMO ČETIRI DANA

Treća sezona hit serije 'Stranger Things' obara rekorde

Iako je stigla već treća sezona, interes za hit serijom ne jenjava pa je tako oboren novi rekord: nove epizode 'Stranger Things' su u prva četiri dana pogledana više puta od bilo kojeg filma ili serije na Netflixu.

Serija "Stranger Things" oborila je rekord: treća sezona stigla je 4. srpnja, a samo četiri dana kasnije postavila je novi rekord. Naime, do ponedjeljka ju je gledalo 40,7 milijuna kućanstava, dok je čak 18,2 milijuna bingealo cijelu sezonu.

--> Stigle su nove epizode hit serije 'Stranger Things' pa smo pronašle komade s kojima možete kopirati njihove stajlinge

Projekt braće Matta i Rossa Duffera prati četiri prijatelja koji upoznaju djevojku s telekinetičkim moćima, otkrivaju alternativnu dimenziju i zastrašujuća čudovišta. Novu sezonu od osam epizoda s nestrpljenjem su dočekali brojni vjerni obožavatelji serije, a da se radi o stvarno velikom uspjehu pokazuju usporedbe s drugim serijama: na primjer "The Umbrella Academy je u travnju pogledana u 45 milijuna kućanstava, dok su hitovi poput "Sex Education" i "You" u prvih mjesec dana stigle do 40 milijuna gledatelja diljem svijeta.

Linker
19. travanj 2024 05:09